Tarina

Beauty by Merle

Merlen Kauneussalongissa sinua palvelee kosmetologi- ja ripsiteknikkoyrittäjä Merle sekä lisäksi Suvi ja Karin. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tarjoamiimme kauneudenhoitopalveluihin Turkuun Rauhankadulle!

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2015 ja jo silloin tiesin, että minulla on joskus oma kauneussalonki. Elämässä kaikkea ei saa heti, vaan sitä hyvää saa odottaa. Valmistumisen jälkeen olen ollut kauneusalan töissä eri paikoissa, ja yritykseni on ollut vuokratuolilla toisissa alan yrityksissä.

Merlen Kauneussalonki sai omat tilat marraskuussa 2020. Yrityksestä tuli samalla myös perheyritys, kun mieheni tuli mukaan yritykseen toimitusjohtajaksi ja itse saan keskittyä täysipainoisesti omaan intohimooni: kauneudenhoitopalveluiden toteuttamiseen ja asiakastyöhön. Jo keväällä 2021 muutimme uusiin isompiin tiloihin ja hoitolassa toimiikin nyt jo useampi ammattilainen. Tällä hetkellä Merlen Kauneussalongissa työskentelevät myös kosmetologi Suvi sekä ripsiteknikko/kestopigmentointiartisti Karin.

Merlen Kauneussalongin toimitilat Turun Rauhankadulla on remontoitu alusta lähtien oman näköiseksi, oman perheen ja ystävien voimin. Jopa vastaanottotiski on appiukon tekemä ja ystävien kanssa suunniteltu ja viimeistelty.

Panostamme omassa työssämme laatuun ja käymme muutaman kerran vuodessa koulutuksissa päivittämässä omaa kauneusalan ammattiosaamistamme. Kaikkiin palveluihin kuuluu kaupan päälle myös iloinen ja ammattimainen asiakaspalvelu.

Siviilissä olen kahden pojan äiti. Pikkuprinsessan roolin perheessämme saa nyt Merlen Kauneussalonki, jota yhdessä mieheni kanssa kasvatamme rakkaudella ja hyvin hoitaen.